Herken je dit?

 • null

  Lichtelijk overspannen, te moe om uit je ogen te kijken en een kort lontje

 • null

  Te weinig tijd voor jezelf.

 • null

  Het is moeilijk om je drukke hoofd leeg te maken

 • null

  Het gevoel dat alles op jouw schouders terecht komt

Mijn naam is Diny Kosten

In de loop van ruim 15 jaar waarin ik werkzaam ben als positiviteitscoach, heb ik al heel veel vrouwen geholpen weer positiever in het leven te staan. Ik kan snel inschatten waar de problemen zitten. Samen vinden we de oplossingen waar jij mee aan de slag gaat en ik je in begeleid. Elk proces is uniek. 95% van mijn cliënten heeft 5 tot 7 gesprekken nodig en kan dan met de gemaakte vooruitgang weer positief verder. Ervaring heeft geleerd dat de meesten het fijn vinden dat ik nog een periode op de achtergrond aanwezig blijf.

Download nu gratis mijn e-book

Ontstressen voor multi-taskende vrouwen
Download nu

In mijn e-book vind je een aantal tips om beter om te gaan met stress. Stress die veroorzaakt wordt door de routine in je leven en alle onverwachte zaken die het leven nu eenmaal op je pad brengt.

Je leert:

 • null

  Je hoofd leegmaken

 • null

  Beter slapen

 • null

  Nee, zeggen

 • null

  Ontspannen

Download nu gratis mijn e-book

Ontstressen voor multi-taskende vrouwen
Download nu