Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een gezin, carrière, vrienden, ouders, broers/zussen en een chronisch te kort aan tijd. En je bent moe, extreem moe en je ervaart veel stress over ongeveer alles in je leven.

Je voert ellenlange gesprekken in je hoofd, bedenkt oplossingen voor allerlei problemen die niet echt bestaan, en dat doe je bij voorkeur ’s nachts als je wakker ligt. En dan niet één keer maar voor elk probleem zijn meerdere oplossingen te bedenken dus daar ga je weer.

Je bent ’s ochtends totaal niet uitgerust en zou het liefst in bed willen blijven liggen. Maar je moet wel door want er wordt op je gerekend. Dus plak je die glimlach op en je gaat weer door.

Er zit een knoop in je maag alsof je de hele dag examen moet doen voor alles waar je mee bezig bent en je bent er van overtuigt dat je niet gaat slagen. Tijd te kort, niet genoeg kennis, moe.

Wil je coaching?

Kijk op deze pagina naar de mogelijkheden
Coaching

Twijfel je nog of je toe bent aan een coachingstraject

Denk je regelmatig: Is dit het nu?

Je voelt je je op alle vlakken te kort schieten. Als partner, moeder, dochter, collega en vriendin. Sporten? Van de gedachte alleen zou je spontaan in tranen uitbarsten. Mediteren, dat probeer je ’s nachts nog wel een eens, maar je gedachten racen maar door. Niks, rust in je hoofd.

Tegen al die mensen met goedbedoelde oplossingen wil je roepen dat ze hun mond moeten houden want het brengt je alleen nog maar meer stress en je minderwaardigheidsgevoel groeit met de minuut. De enige oplossing lijkt om gewoon het dekbed over je hoofd trekken en de wereld buiten te sluiten. Was het maar zo simpel, want je kunt toch niet zomaar verdwijnen van het strijdtoneel.

Veranderen of burn-out?

Er moet iets veranderen dat is duidelijk. Je staat nu op de rand van een burn-out. Ga zo door en ik verzeker je dat je maar één hoek om hoeft te slaan om tegen de muur die burn-out heet, aan te lopen.

Dus, ben jij die vrouw die wil groeien en ontwikkelen en wil jij:

 • null

  De regie over je gedachten en daarmee over je eigen leven

 • null

  Minder keuzestress, weten wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt

 • null

  Lichamelijke klachten aanpakken (hoofdpijn, rugpijn, buikpijn)

 • null

  Minder moeten van jezelf

 • null

  Een betere balans tussen privé en werk

 • null

  Een leukere partner en moeder zijn

 • null

  Onrealistische verwachtingen naar anderen en naar jezelf aanpakken

 • null

  Je grenzen verleggen door beperkende gedachten te veranderen

 • null

  Weer echt plezier hebben

 • null

  Meer rust in je hoofd

Wat zeggen anderen over Diny