Waar kom ik vandaan

Mijn naam is Diny Kosten en ik woon al ruim 30 jaar in Uithoorn maar ben opgegroeid in Zeeland. Vermoedelijk zou mijn vader nu de diagnose autisme krijgen. Als enig kind vond ik het lastig om een vader te hebben die weinig betrokken was. Al is dat toen ik volwassen was wel veranderd en konden we goede gesprekken voeren en genieten van de natuur. Ik spreek nog steeds het Zuid-Bevelands dialect en kom nog regelmatig in Zeeland. Op mijn dertigste uit een huwelijk gestapt, waarin ik niet mezelf kon zijn en niet voor mezelf mocht denken. Met een coach de bevrijding ervaren dat ik vol mogelijkheden zat, die ik nooit had gezien. Wat een energie maakte dat bij mij los.

Mijn zoektocht

Jarenlang met plezier gewerkt als life coach en opeens was het op. Piekeren, geen focus, moe, slecht slapen en stress. Op het nulpunt een coach ingeschakeld. Ik vond dat ik het waard was die stap te zetten en mezelf serieus te nemen in mijn zoektocht. Ik ben ver buiten mijn comfortzone gegaan. Doodeng, maar 100% de moeite waard. Ik ontdekte waarom de boel was vastgelopen en ik mezelf niet meer kon zijn, zowel in mijn werk als privé. Door mezelf volledig open te stellen voor inzichten ver voorbij mijn grenzen, kon ik dit proces efficiënt aanpakken. Ik weet nu weer wie ik ben, wat me drijft, waar ik blij van word en wat me gelukkig maakt. Dat betekent ook dat ik punten heb gezet achter vriendschappen waar te lang een komma heeft gestaan. Pittig, maar zo bevrijdend. Ik houd weer van mijzelf en van mijn werk als coach en alles stroomt weer.
Ik heb mijn authentieke zelf teruggevonden. Ik durf nu weer de keuze te maken, ingegeven door mijn intuïtie, om voluit te leven. Versie 3.0, ik teken er voor!

Versie 3.0

Ik ben een vrolijke, nuchtere vrouw met een spirituele twist. Ik heb mijn intuïtie ooit het zwijgen opgelegd en dat doe ik nooit meer. Humor is voor mij essentieel. Lachen bevrijdt, soms met de tranen over mijn wangen van weggestopte emoties. Ik mag graag mensen confronteren en uitdagen op een liefdevolle manier. Aan het eind van de dag is harTwerken voor mij het allerbelangrijkste. Mijn werk laat mij bruisen, ik krijg er heel veel energie door. Als een cliënt groeit, inzicht krijgt, angst overwint en liefde voor zichzelf hervindt, dan ben ik een gelukkig mens. Ik ervaar heel veel vrijheid en plezier in het werken met gemotiveerde cliënten.

De ‘liefdes’ in mijn leven

Ik maak mijn hoofd leeg door te wandelen met mijn hondje (Westie) Sarah, meditatie, sporten in de sportschool (Pff) en uit te waaien op het strand. Ik ben dol op pure chocolade, Grieks en Italiaans eten en een goed glas wijn. Bloemen, veel bloemen, ben ik dol op. De zomer is mijn favoriete tijd van het jaar, warmte, zon, vakantie, zonder jas naar buiten. Engelse detectives of een boek van Patricia Cornwell zijn voor de wintermaanden bij de open haard. Allerlei muziekstijlen maken mijn leven compleet!